Binnenkort worden door Kunstvereniging Diepenheim twee workshops Lithografie aangeboden, die ook aansluitend gevolgd kunnen worden.

Workshop lithografie debutanten

Van 26 t/m 28 februari 2018 organiseert Kunstvereniging Diepenheim samen met lithograaf Aad Hekker een workshop lithografie voor beginners. Voor iedereen die zich graag wil laten meenemen in deze boeiende, maar weerbarstige, grafische techniek.

Onder begeleiding van lithograaf Aad Hekker kom je in aanraking met ambachtelijk technieken van lithografie. Op de eerste ochtend is een kennismaking met diverse materialen op steen. Neem daarnaast ook uw portfolio met eigen werk mee, dit wordt besproken, samen met de portfolia van andere kandidaten.

Meer informatie…

Workshop lithografie gevorderden

Van 1 t/m 3 maart 2018 organiseert Kunstvereniging Diepenheim samen met lithograaf Aad Hekker een workshop lithografie voor gevorderden. Voor iedereen die zich graag wil laten meenemen in deze boeiende, maar weerbarstige, grafische techniek.

Onder begeleiding van lithograaf Aad Hekker kom je in aanraking met ambachtelijk technieken van lithografie. Op de eerste ochtend is een kennismaking met diverse materialen op steen. Neem daarnaast ook uw portfolio met eigen werk mee, dit wordt besproken, samen met de portfolia van andere kandidaten.

Meer informatie…