Agenda Werkplaats Diepenheim

Op deze pagina lees je welke gasten wij verwelkomen achter de gesloten deuren van een van onze werkplaatsen. Maar niet getreurd; gesloten deuren gaan soms open! Aan het einde van residentieperiodes in Werkplaats Diepenheim worden regelmatig toonmomenten en try-outs gegeven waarin artiesten (soms voor het eerst) hun werk aan publiek laten zien. Een uniek kijkje in het werkproces dus!

Aan het werk in Werkplaats Diepenheim

Momenteel hebben wij geen artist in residence. 

Toonmomenten, try-outs en voorstellingen

Zwevend | Stan Geurts| za 27 oktober 13.00 & 16.00 uur

Alles danst. Alles en iedereen danst. En ik sta stil en kijk.
Ben nooit een goede danser geweest.

De stroom der dingen voert haar elke dag door een jungle van beton, glas en staal. Zonder weerstand laat ze zich meedrijven, langs de auto’s en over het asfalt, wachtend op een hand die haar eruit gaat trekken. Een horizon die ze tegemoet kan rennen. 

Zwevend is een nieuwe Nederlandse liederencyclus over afwachten, de moed leren verzamelen en volwassen worden. Anne Wielink (Soldaat van Oranje, Het Pauperparadijs) zingt de rol van ‘de vrouw’, en wordt daarbij begeleidt door Ella Kamerich op piano en Rosa Berman op viool. De muziek, tekst en regie is in handen van Stan Geurts, die als muziektheater-maker en componist eerder werkte bij onder meer het Café Theater Festival en de Nationale Opera.

Op zaterdag 27 oktober speelt ‘Zwevend’ twee maal in Werkplaats Diepenheim: om 13.00 uur en om 16.00 uur. De entree bedraagt € 10,-.

Koop hier kaarten.